Netačni navodi o primanju mita

Izvor: Cafe.ba, 02.Okt.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netačni navodi o primanju mita

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da su potpuno netačni navodi bivšeg šefa Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Gordana Milinića da je kao mito primio kilogram zlata, ističući da, iako ne podržava Sud i Tužilaštvo BiH, nema ništa protiv da oni provedu istragu u tom slučaju do kraja.

Dodik je novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << u Banjaluci rekao da je riječ o gnusnim lažima koje nema potrebe da demantuje svaki dan.

"Veoma jasno sam rekao svoj odnos prema tom pitanju. Nemam nikakvu obavezu da bilo šta više kažem na gnusne laži koje se iznose u tom pogledu", rekao je Dodik.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.