Klub novinara Banjaluka osudio Dodikovu reakciju

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Okt.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klub novinara Banjaluka osudio Dodikovu reakciju

Klub novinara Banjaluka najoštrije je osudio način na koji je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao na pitanje novinarke televizije N1 Snežane Mitrović, nakon sjednice Predsjedništva SNSD-a u Banjaluci. "Nedopustivo je da bilo koji predstavnik vlasti, pa i predsjednik RS, na novinarsko pitanje odgovara pokušajem ličnog obračuna sa novinarkom, koja je samo radila svoj posao kada je pitala da li je predsjednik RS dobio poziv istražnih organa u vezi sa tvrdnjama nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << šefa Predstavništva RS u Moskvi Gorana Milinića", navodi se u saopštenju Kluba novinara Banjaluka. Novinarka N1 je pitala Dodika da li je dobio poziv istražnih organa u vezi sa tvrdnjama bivšeg ambasadora Bosne i Hercegovine u Rusiji i nekadašnjeg šefa Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Gorana Milinića, da je od jednog ruskog biznismena dobio mito u vidu kilogram zlata. "Šta vi imate s tim da li su me zvali ili nisu", rekao je Dodik. Na konstataciju novinarke da "samo radi svoj posao", predsjednik Republike Srpske je rekao. "Ne radite vi svoj posao, da ga radite, ne bi ga radili na takav način". {youtube}YKL4Ru7NcMM{/youtube} (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Netačni navodi o primanju mita

Izvor: Cafe.ba, 02.Okt.2015, 16:19

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da su potpuno netačni navodi bivšeg šefa Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Gordana Milinića da je kao mito primio kilogram zlata, ističući da, iako ne podržava Sud i Tužilaštvo BiH, nema ništa protiv da oni provedu...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.