Lažna Inckova ocjena

Izvor: Cafe.ba, 30.Sep.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna Inckova ocjena

BANJALUKA - Predsjedništvo Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ zaključilo je večeras na sjednici u Banjaluci da je ocjena u izvještaju koji je visoki predstavnik za BiH Valentin Incko uputio Savjetu bezbjednosti UN po kojoj Republika Srpska krši Dejtonski sporazum lažna, izjavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Dodik je rekao novinarima poslije sjednice da takva ocjena predstavlja nastavak Inckove >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << zloupotrebe položaja i kršenja Dejtonskog sporazuma.

On je naveo da SNSD podržava akte koje su Vlada i drugi organi Republike Srpske poslali Savjetu bezbjednosti UN.

"Dogovorili smo se da u narednih 20 dana obiđemo naše opštine, opštinske i gradske organizacije i da im predočimo ovu i sve ostale informacije razmatrane na Predsjedništvu, jer smatramo da nema dovoljno prostora i želje da se u Republici Srpskoj odbrani izvorna dejtonska pozicija Republike", naglasio je Dodik.

On je dodao da u tom pogledu treba razgovarati sa običnim ljudima, da im se pokuša predstaviti takva situacija i dovesti ih u poziciju da shvate da je Republika Srpska napadnuta.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.