SNSD o Inckovom pismu, referendumu i djelovanju predstavnika RS u Sarajevu (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNSD o Inckovom pismu, referendumu i djelovanju predstavnika RS u Sarajevu (FOTO)

BANJALUKA - Sjednica Predsjedništva SNSD-a počela je danas u 16 časova u Banskom dvoru u Banjaluci, a na njoj bi rukovodstvo te stranke trebalo da se izjasni o nekoliko tačaka dnevnog reda među kojim su: pismo viskog predstavnika Valentina Incka Savjetu bezbjednosti UN, djelovanje srpskih predstavnika u zajednčkim institucijama, pripreme za raspisivanje referenduma u RS, socijalno-ekonomska pitanja u RS…

Kako javlja novinar “Nezavisnih”, sjednicom predsjedava >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Milorad Dodik, a prisustvuju joj potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović, Nebojša Radmanović, Nikola Špirić, Radovan Višković i Marko Vidaković.

Sjednici prisustvuje  45 članova Predsjedništva SNSD-a među kojima su Dragan Lukač, Dragan Bogdanić, Zoran Tegeltija, Staša Košarac, Igor Radojičić, Nada Tešanović I drugi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Srpski predstavnici u zajedničkim institucijama ne predstavljaju RS

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2015

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik SNSD - a izjavio je večeras na drugoj sjednici Predsjedništva stranke, da je analizirano donošenje odluka na nivou BiH od izbora do danas, javlja novinar Nezavisnih novina...On je naglasio da su članovi Predsjedništva SNSD-a ustanovili da je u 24 slučaja došlo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.