Konsulatacije u Predsjedništvu: Tegeltija mogući mandatar za predsjedavajućeg Vijeća ministara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Dec.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konsulatacije u Predsjedništvu: Tegeltija mogući mandatar za predsjedavajućeg Vijeća ministara

Predstavnici bh. stranaka danas su u zgradi Predsjedništva Bosne i Hercegovine u Sarajevu održali konsultacije o formiranju državne vlasti. Domaćin sastanka bio je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH. Nakon konsultacija, Dodik se obratio medijima te kazao je da u Predsjedništvu postoji konsenzus po pitanju EU. "To nije slučaj za NATO, RS nije spremna da ide dalje. Kad je riječ o Vijeću ministara, postoji konsenzus da predsjedavajući bude...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK: Saglasili smo se da Srbin bude na čelu Saveta ministara

Izvor: Kurir, 17.Dec.2018

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik, izjavio je danas, posle održanih konsultacija sa predstavnicima parlamentarnih stranaka, da postoji saglasnost da Srbin bude predsedavajući Saveta ministara BiH.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.