Ima li ko normalan ovde? Dodik: Šta Britanija i Šmit imaju sa evropskim putem BiH?

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 15:04

"Ima li ko normalan ovde?" Dodik: Šta Britanija i Šmit imaju sa evropskim putem BiH?

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra neverovatnim to da se Kristijan Šmit, sastaje po Londonu i raspravlja o BiH i njenom evropskom putu.

"Ima li iko normalan ovde da postavi pitanje šta Britanija i Kristijan Šmit imaju s evropskim putem BiH. Šmit je čista negacija evropskih demokratskih principa i sve što on predstavlja nije nikakav, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a kamoli evropski put", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Predsednik Republike Srpske je poručio da je "ovo nenormalno vreme, a u takvim vremenima nenormalni tipovi pokušavaju nešto da ušićare".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodik: Šta Britanija i Šmit imaju sa evropskim putem BiH?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2024

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra neverovatnim to da se Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat kao visoki predstavnik, sastaje po Londonu i raspravlja o BiH i njenom evropskom putu sa britanskim vlastima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.