Izvor: RTS, 22.Apr.2021, 08:51

Državni vrh u poseti Banjaluci, održana sednica Saveta za saradnju Republike Srpske i Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić i delegacija Srbije u poseti su Banjaluci na Dan grada. Održani su sastanci rukovodstva Srbije i Republike Srpske.
U Palati Republike u Banjaluci održan je sastanak Visokog saveta za saradnju Republike Srpske i Srbije. Na sednici se razgovaralo o svim dosadašnjim zajedničkim projektima, ali i o planovima za buduće projekate.

Prethodno su se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sastali predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Premijer Republike Srpske Radovan Višković dočekao je premijerku Srbije Anu Brnabić. Oni su održali sastanak u Vladi Republike Srpske. 

U Narodnoj skupštini Republike Srpske predsednik NSRS Nedeljko Čubrilović razgovarao je sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Banjaluka danas obeležava Dan grada, 22. april. Slavi se kao Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Ove godine, najviše priznanje ključ grada sa poveljom počasni građanin biće dodeljeno predsedniku Aleksandru Vučiću zbog njegovog doprinosa u razvoju grada, ali i Republike Srpske.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Banjaluci: Mir je naša budućnost

Izvor: Danas, 22.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Banjaluci da je Bosna i Hercegovina za Srbiju treća izvozna destinacija i ukupno sedmi trgovinski partner i da je za Srbiju važno da čuvajući mir i stabilnost razvija ekonomiju.

Nastavak na Danas...

Vučić u Banjaluci: Mir je naša budućnost

Izvor: RTS, 22.Apr.2021

Srbija nastoji, čuvajući mir i stabilnost, da razvija ekonomiju, otvara nova radna mesta i obezbeđuje ostanak stanovništva, poručio je predsednik Aleksandar Vučić nakon sednice Saveta za saradnju Republike Srpske i Srbije. Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.