Dodik spreman napustiti Predsjedništvo BiH, ali da se ne bira novi član

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2021, 14:26

Dodik spreman napustiti Predsjedništvo BiH, ali da se ne bira novi član

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik izjavio je u četvrtak 29. jula kako je "spreman da kao član Predsjedništva BiH podnese ostavku", ali da "traži da se ne bira novi član Predsjedništva BiH iz srpskog naroda". Na konferenciji za novinare u Banjaluci Dodik je istakao kako je to bio njegov prijedlog na sastanku sa liderima parlamentarnih stranaka koji je održan u ponedjeljak 26. jula. Taj prijedlog, rekao je Dodik u izjavi medijima prenošenoj...
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dodik spreman da podnese ostavku u Predsedništvu BiH

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2021

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je spreman da podnese ostavku na tu funkciju, pod uslovom da se ne bira novi član Predsedništva BiH iz redova srpskog naroda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.