Dodik kaže da Srbija ima pravo da brani bezbjednost Srba na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Avg.2022, 13:28

Dodik kaže da Srbija ima pravo da brani bezbjednost Srba na Kosovu

Јednostrani i neodgovorni potezi Albina Kurtija ugrozili su bezbjednost Srba na Kosovu. Srbija po Rezoluciji Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija 1244 ima pravo da brani bezbjednost Srba na Kosovu, ocijenio je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata. Dodik je na Twitteru naveo da “mi u Republici Srpskoj u potpunosti i snažno podržavamo rukovodstvo Srbije u naporima da deeskalira situaciju i dijalogom nađe mirno rješenje i...
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"PRAVA SRBA SE KRŠE" Dodik naglasio da Srpska podržava Srbiju u naporima da deeskalira situaciju na Kosovu

Izvor: Blic, 01.Avg.2022

Jednostrani i neodgovorni potezi Aljbina Kurtija ugrozili su bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji i Srbija po Rezoluciji Saveta bezbednosti UN 1244 ima pravo da brani bezbednost Srba u južnoj pokrajini, istakao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.