Dodik dao izjavu u SIPA o pretnji smrću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2020, 16:06

Dodik dao izjavu u SIPA o pretnji smrću

Portparol Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH Luka Miladinović izjavio je da je srpski član Predsedništva BiH dao izjavu u svojstvu svedoka, a povodom pretnji smrću koje su mu upućene putem jedne komercijalne televizije, preneo je sarajevski portal Klix.

Dodik je, kako se navodi, svedočio u slučaju pretnje smrću koje mu je uputio izvesni Momir Vujičić uživo u programu bijeljinske televizije.

Jedan od gledalaca, navodi se, pozvao je u programu uživo, predstavio se kao Savo iz Nemačke i pitao "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsednika Kenedija”.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASLUŠAN KAO SVEDOK Milorad Dodik dao iskaz zbog pretnji smrću koje su mu upućene

Izvor: Blic, 12.Jun.2020

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik saslušan je u utorak u svojstvu svedoka u predmetu pretnji smrću koje mu je uputio izvesni Momir Vujičić uživo u programu bijeljinske televizije.

Nastavak na Blic...

DODIKU PRETILI SMRĆU! "Da li je moguće ubiti ga kao Kenedija"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020

Miloradu Dodiku su danas pretili smrću uživo u programu bijeljinske televizije...Porparol Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH Luka Miladinović izjavio je da je srpski član Predsedništva BiH dao izjavu u svojstvu svedoka, a povodom pretnji smrću koje su mu upućene putem jedne komercijalne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.