Dodik dao izjavu u SIPA o pretnji smrću

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 16:38

Dodik dao izjavu u SIPA o pretnji smrću

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik saslušan je u utorak u svojstvu svedoka u predmetu pretnji smrću koje mu je uputio izvesni Momir Vujičić uživo u programu bijeljinske televizije, saznaje "Kliks".
Dodika su ispitali istražitelji Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Banjaluci po nalogu Tužilaštva BiH.

Izjavu je dao i lider PDP-a Branislav Borenović koji je gostovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u televizijskoj emisiji kada je jedan od gledaoca pozvao u program uživo, predstavio se kao Savo iz Nemačke te pitao "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsednika Kenedija?".
Potparol SIPA-e Luka Miladinović kazao je za Kliks da je član Predsedništva BiH Milorad Dodik dao izjavu u svojstvu svedoka nakon što su mu na jednoj komercijalnoj televiziji uputili pretnje smrću.
 
 
Dodika uskoro očekuje i saslušanje u vezi s predmetom prisluškivanja opozicije, nakon što je izjavio da sluša sve telefonske razgovore opozicionara. To je najavila glavna tužiteljka Tužilaštva BiH Gordana Tadić, a kada će dobiti poziv nije poznato.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.