Dodik: SNSD će sa koalicionim partnerima, osmorkom i HDZ formirati vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2022, 15:47

Dodik: SNSD će sa koalicionim partnerima, "osmorkom" i HDZ formirati vlast

Delegacija SNSD, predvođena predsednikom Miloradom Dodikom, razgovarala je danas sa delegacijom "osmorke" o formiranju Saveta ministara BiH, a Dodik je na Tviteru naveo da će SNSD sa koalicionim partnerima i HDZ formirati vlast u BiH.

"S predstavnicima 'osmorke' razgovarali smo o formiranju Saveta ministara i drugih organa na nivou BiH. SNSD s koalicionim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partnerima, 'osmorka' i HDZ definitivno je struktura koja će zajedno formirati vlast na nivou BiH. Dogovorili smo da već sledeće nedelje timovi koje smo precizirali održe sastanke kako bismo krenuli u rešavanje pitanja u vezi s ekonomijom i institucionalnim kretanjem", naveo je Dodik na Tviteru.

U delegaciji SNSD su, osim predsednika SNSD Dodika, bili i Željka Cvijanović, Radovan Višković i Nebojša Radmanović.

Delegaciju "osmorke" čine predsednik SDP BiH Nermin Nikšić, lider stranke "Narod i pravda" Elmedin Konaković i predsednik političkog pokreta "Za nove generacije" Damir Marjanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.