Cirkus

Izvor: B92, 10.Avg.2021, 12:07

Cirkus

Sarajevo -- Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić priznao da telefonska sednica tog državnog tela nije održana i da srpski član Milorad Dodik nije učestvovao.

"Iz Kabineta člana Predsedništva BiH Milorada Dodika smo dobili odgovor da on nije saglasan sa Odlukom o imenovanju Upravnog veća Centralne banke BiH. Odluka nije donesena iz tog razloga. Sve ostalo nije naš problem i ne želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učestvovati u cirkusu koji Dodik priredjuje za javnost u RS-u", kazao je Komšić.

Podsetimo, najpre su sarajevski mediji preneli da je telefonska sednica Predsedništva čija je tema bila izbor Upravnog veća Centralne banke BiH, održana i da je srpski član Predsedništva ipak u njoj učestvovao, to jest nije se saglasio sa izborom tog veća.

Potom su jutros mediji iz Republike Srpske preneli, pozivajući se na Dodikov kabinet, da sednica uopšte nije ni održana.

Konačno, to je priznao i predsedavajući Predsedništva Željko Komšić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.