ĆERKA MILORADA DODIKA IZAZVALA BURU U BiH: Prekrajaju nam istoriju, uništavaju tradiciju, izazivaju ratove

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 21:31

ĆERKA MILORADA DODIKA IZAZVALA BURU U BiH: Prekrajaju nam istoriju, uništavaju tradiciju, izazivaju ratove

Ćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik izazvala je buru u Federaciji BiH tvitom u kom kaže da "stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju srpsku istoriju".

- Stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju nam istoriju, uništavaju tradiciju, obezvređuju veru, podmeću njihove vrednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mržnju. A ovi izdajnici iz SDS i PDP im to sve sprovode u delo - napisala je Gorica Dodik.

Stranci u BiH zajedno sa muslimanima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekrajaju nam istoriju, unistavaju tradiciju, obezvrijedjuju vjeru, podmecu njihove vrijednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mrznju. A ovi izdajnici iz sds i pdp im to sve sprovode u djelo!!!

— Gorica (@goricadodik) January 21, 2021
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.