Alo: Dodik iznenada otkazao dolazak u Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alo: Dodik iznenada otkazao dolazak u Beograd

Milorad Dodik trebalo je danas da dođe u Beograd kako bi se sastao sa najvišim rukovodstvom Srbije. Međutim, on je dolazak naprasno otkazao, saznaje "Alo!".

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kome su SAD nedavno uvele sankcije stavivši ga na "crnu listu", trebalo je da doputuje u Beograd. Ipak, prema saznanjima ovog lista, Dodik je svoj dolazak u sredu uveče naprasno otkazao.

Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se da je Dodiku bila potrebna podrška Beograda u trenutku kada se administracija SAD okrenula protiv njega i da je zato želeo hitno da se sastane sa najvišim rukovodstvom Srbije.

Da li mu je ta podrška uskraćena, ili je njegov dolazak samo odložen za koji dan, ostaje da se vidi.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, izjavio je da je imao saznanja da će Dodiku biti uvedene sankcije i da se Srbija neće pridružiti ovim merama.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se ovim povodom još nije oglašavao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.