Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću...

Izvor: BKTV News, 15.Apr.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću..."

Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači čestitao je večeras kandidatu Demokratske partije socijalista Milu Đukanoviću izbornu pobedu u Crnoj Gori.

"Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori. Ovo nije samo njegova pobeda, već pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za ceo region koji teži ulasku u NATO i EU integracijama", napisao je Tači na svom tviter nalogu.

Congratulations to my old friend Milo Djukanovic on his victory in #Montenegro. This is a victory for the Montenegro but also for the entire region that aspires @NATO and EU integration. Looking fwd to years of cooperation in ensuring this future for our two peoples. ??????

On je dodao da se raduje godinama saradnje koje slede "koja će osigurati budućnost dva naroda".

Budući da je i Srbija deo tog regiona, licemerno je pričati da i naša zemlja teži ulasku u NATO s obzirom na to da je naš državni vrh u više navrata jasno naglasio da Srbija ne želi da bude član te alijanse, odnosno da će Srbija zadržati status vojne neutralnosti.

FOTO: Tanjug/AP/Risto Božović

Podsetimo da je Milo Đukanović pre izbora poručio da opozicija ne sme pobediti jer će u tom slučaju poništiti odluku o priznanju Kosova, ali i sankcije Rusiji. On je poručio da se to ne sme desiti i da se zbog toga i ponovo kandidovao za predsednika Crne Gore.

Kandidat DPS Milo Đukanović osvojio je oko 54 odsto glasova na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, pokazuju prvi rezultati nakon prebrojanih 100 odsto glasova.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači prvi čestitao Đukanoviću

Izvor: Danas, 15.Apr.2018

Pre proglašenja zvaničnih rezultata pobedu na predsedničkim izborima Đukanoviću prvi je čestitao predsednik Kosova Hašim Tači putem svog tviter naloga. Članak Tači prvi čestitao Đukanoviću se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.