Tucaković je za nju napisala stih vredan 100.000 evra; Nije zauvek otišla VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 10:35

Tucaković je za nju napisala stih vredan 100.000 evra; "Nije zauvek otišla" VIDEO

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Nesumnjivo naš najpoznatiji tekstopisac, autorka najvećih hitova, Marina je ostavila trag na muzičkoj sceni u celom regionu.

Tim povodom oglasila se i pevačica Neda Ukraden, koja je za Televiziju Prva rekla da više ne može da se javlja i govori, kako kaže, o sjajnim ljudima koji su nas u poslednjih par meseci napustili.

"Marina Tucaković nije zauvek otišla iz života poštovalaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i obožavalaca koji su voleli njenu muziku i koju su sarađivali sa njom", rekla je Neda Ukraden.

Takođe, pevačica Neda Ukraden je dodala da je kao muzički tekstopisac Marina Tucaković sarađivala sa ljudima iz cele bivše Jugoslavije i da ne postoji niko ko je nije obožavao.

Marina je bila poput laste, kaže Neda, svakog je primala i volela je da se druži sa ljudima sa kojima je sarađivala.

"Malo je reči kojima se može opisati njen rad", kaže ona za Televiziju Prva.

Ona je imala veliko poštovanje prema svojim saradnicima i uopšte nije bila sujetna, kaže Neda.

Marina Tucaković bila je i moderna i tradicionalna žena, a pored toga bila je i odlična kuvarica.

Za sam kraj Neda Ukraden emotivno je izjavila da će Marina Tucaković sigurno svima nedostajati, posebno ljudima koji su poštovali i voleli njen radi, ali i nju kao osobu.

Marina Tucaković tokom duge i bogate karijere napisala je brojne hitove, a za samo jedan stih pesme "Zora je", koju izvodi Neda Ukraden, navodno je zaradila ogromnu sumu novca.

Pevačica Neda Ukraden jednom prilikom je otkrila i koji je to najskuplji stih koji je Marini doneo više od 100.000 evra.

Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković, koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo preko 100.000 evra“, ispričala je Neda svojevremeno u jednoj emisiji.

Više u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.