“Sveta Marija”: Pogledajte kako je izgledalo vatreno snimanje novog Stanijinog spota

Izvor: Svet, 17.Jun.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Sveta Marija”: Pogledajte kako je izgledalo vatreno snimanje novog Stanijinog spota

Pored dueta koji je snimila sa MC Damirom, Stanija Dobrojević uradila i solo pesmu “Sveta Marija”! Spot je sniman dva dana na nekoliko lokacija u Beogradu i Srbiji.


Za potrebe snimanja jedan ceo vagon je morao da bude uništen, da budu izvađeni prozori, podovi… Takođe, zapaljeno je nekoliko komada nameštaja jer su neke scene snimane i na improvizovanom zgarištu.


Staijinu pesmu “Sveta Mrija” potpisuju Marina Tucaković >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Damir Handanović a spot je radio Paradox pictures.


Stanija je potpuno promenila muzički pravac pa je “Sveta Marija” rep pesma a uz muzičku promenu ide i promena stajlinga. Za to je bio zadužen Stefan Orlić.


Pogledajte kako je bilo na snimanju spota koji će biti premijerno prikazan u nedelju 18. juna u emisiji “Premijera vikend specijal” na TV Pink!
Svetpromo
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.