SVET PREMIJERA! Magla Bend izbacio pesmu “STABILNO LOŠE” (VIDEO)

Izvor: Svet, 10.Jun.2020, 13:21

SVET PREMIJERA! Magla Bend izbacio pesmu “STABILNO LOŠE” (VIDEO)

Kao i vreme ovog proleća, Magla bend se odlučio da objavi pesmu “Stabilno loše”. Veruju da će ovo biti pun pogodak jer su autori hitmejkeri Marina Tucaković i Bojan Vasić.
ZNA SE KAKO SE LEČI BOLNA LJUBAV! Pesma je za publiku koja je večito duhom mlada. U njoj se prepliću razne emocije, a ljubav sama po sebi zna biti često nestabilna. I to ljude muči. A, po “starom” običaju u našem narodu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je ljubav bolna, leči se  alkoholom i izlascima.
U spotu sa pevačem Vladanom Savićem je njegova partnerka, poznata blogerka, Jovana Jocić. Oni su zajedno već godinama, imaju ćerku ali nisu se zvanično venčali. Možda je zato Jovana u spotu u venčanici, odnosno dugoj, beloj haljini pa je mnogima delovalo kao da se spotom najavljuje ovaj dugoočekivani događaj.
Vladan nam je povodom objavljivanja nove pesme izjavio:
– Prvi put sarađujemo sa Marinom Tucaković, a napisala je tekst kao da se znamo 10 godina. Na prvu smo prihvatili njen predlog.’
Vladan i Jovana se prvi put pojavljuju zajedno u spotu, a prve reakcije su već pozitivne i na pesmu a i na njihovu očiglednu hemiju.
Pogledajte spot u uživajte u novom hitu Magla benda.

SVETPROMO I YOUTUBE
The post SVET PREMIJERA! Magla Bend izbacio pesmu “STABILNO LOŠE” (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.