Rekla sam sebi, ili ćeš živeti ili metak u čelo

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rekla sam sebi, ili ćeš živeti ili metak u čelo"

Marina Tucaković progovorila je u teškom iskustvu kada je pre osam godina izgubila sina Miloša.

Marina je u potresnoj ispovesti rekla da je bol posle gubitka sina ublažilo prisustvo prijatelja, porodice, ali pomogao joj je i posao.

- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima. Nisam ni prva ni poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja - kazala je žena koja je  stvorila neke od najvećih srpskih hitova.

Marina se borila sa tugom i skupila hrabrost kako bi nastavila dalje.

- Presekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: "Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?". Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim - rekla je Marina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.