Preminula Marina Tucaković

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2021, 22:10

Preminula Marina Tucaković

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra, u 68. godini života, javili su domaći mediji. Ovo je potvrdio i njen sin Milan Laća Radulović.  „Tačno je. Upravo me je zvao otac. Moja majka je preminula. Hvala svima koji su slali dobre misli i koji su bili uz nas“, rekao je Milan Radulović za Nova.rs. Marina Tucaković se godinama borila sa karcinomom dojke. Pre nekoliko dana joj je dijagnostifikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i koronavirus, zbog čega je bila hospitalizovana u KBC Dragiša Mišović. Marina Tucaković je karijeru započela sarađujući s grupom Zana, za koju je napisala hit Dodirni mi kolena koji je doživeo brojne prepeve. Autorka je tekstova pesama Cece, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Zdravka Čolića, grupe Zana, Tošeta Proeskog, Džeja, Željka Samardžića, Aca Lukasa, Saša Matića, Miligrama, Željka Joksimovića, Ane Nikolić, Severine, Nede Ukraden, Nataše Bekvalac, Olivera Mandića, Slađane Milošević, Harisa Džinovića, Tanje Savić… The post Preminula Marina Tucaković appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jelena Karleuša se oprostila od Marine Tucaković: Maki moja… tražim reči

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2021

Jelena Karleuša se tužnom objavom na Instagram profilu oprostila od Marine Tucaković koja je preminula danas u 68. godini života. Bile su bliske, bile su saradnice – bile su jedna drugoj podrška. „Maki moja… tražim reči… U ovom us**nom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.