PREDMET NA GROBU MARINE TUCAKOVIĆ kida dušu na komade! Moćna simbolika i snažna poruka sina i supruga pokojnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

PREDMET NA GROBU MARINE TUCAKOVIĆ kida dušu na komade! Moćna simbolika i snažna poruka sina i supruga pokojnici

Devet meseci nakon smrti bol ne prestaje!

Prošlo je skoro devet meseci od smrti čuvene hitmejkerke Marine Tucaković, a bol zbog tragičnog gubitka ne prolazi njenog naslednika Milana Radulovića, poznatijeg kao Laća.

Radulović se oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je podelio fotografiju večnog počivališta brata Miloša Radulovića i majke Marine.

- Porodica - kratko je napisao Laća.

Detalj koji se ističe na prodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grobnici je kameno srce posvećeno pokojnoj hit mejkerki, a simbolizuje porodičnu neumiruću ljubav.

Podsetimo, Miloš Radulović je preminuo 1. decembra, pre tačno trinaest godina. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila. Tucakovićeva je napustila ovaj svet 19. septembra 2021. godine posle duge i teške bolesti.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.