Ovako su prikazani Marina Tucaković i Džej u filmu o pevačkoj legendi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 10:23

Ovako su prikazani Marina Tucaković i Džej u filmu o pevačkoj legendi (VIDEO)

Izašao je prvi trejler za dugoočekivani film.

Film "Nedelja" koji govori o životu pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog uskoro će biti premijerno prikazan publici, a tokom jučerašnjeg dana je prikazan i prvi trejler.

Već je poznato da je čast da glumi pevačku legendu pripala Huseinu Alijeviću Husi, a ono što takođe sve zanima, jeste kako se snašla glumica kojoj je pripala uloga čuvene Marine Tucaković.

Mnogima je bilo zanimljivo da vide ko će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tumačiti lik tekstopisca koja je Džeju, praktično, stvorila karijeru. Jednom prilikom, Marina je i govorila o tome.

- Dolazi nam momak koji nam je prodavao odeću i kaže: "Imam ja jednog dečka, kad odemo u kafanu, kad uhvati da peva, svi popadaju. I tako, prođe neko vreme, redovno su nam govorili da znaju takve. Dođe nama Džej, energija kao da vas zapljusne, ja vidim jednog malog... On peva i zabavnjake, igra, talenat od Boga. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega - govorila je, svojevremeno, Marina.

U trejleru smo mogli da vidimo kako Milica Janevski izgleda kao Marina, a i scene kada on snima pesmu u studiju i ona ga, sa cigaretom u ruci, posmatra. Mnoge je oduševio i trenutak kada, u trejleru, Marina pita "Ko si ti, bre?", a on odgovara: "Džej Ramadanovski".

Trejler pogledajte na snimku ispod:
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.