NA KOVID ODELJENJU JE, IMA PROBLEM SA DISANJEM! Tucakovićkin muž otkrio nove informacije o njenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 11:31

"NA KOVID ODELJENJU JE, IMA PROBLEM SA DISANJEM!" Tucakovićkin muž otkrio nove informacije o njenom stanju

Nije životno ugrožena!

Marina Tucaković se već godinama bori s opakom bolešću, a u utorak je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć na Tviteru navodeći da je njegovoj majki pozlilo i da ima teško gušenje.

Ukazana joj je lekarska pomoć na licu mesta, posle čega je Marina zbrinuta u bolnici, a ispostavilo se da je zaražena koronavirusom i, kako su preneli mediji, priključena na kiseonik.

Kakvo je zdravstveno stanje Marine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tucković otkrio je i njen suprug Aleksandar Radulović Futa.

- Marina je trenutno u bolnici "Dr Dragiša Mišović" na kovid odeljenju, pošto je konstatovano da ima koronu. Stabilni su joj svi parametri, čak se i pritisak stabilizovao, jedino što je otežano disanje problem, pa su morali da je intubiraju, znači sad je na respiratoru. I nije životno ugrožena, kako pišu razni mediji. To je najsvežija informacija od danas. Kad se sledeći konzilijum/komisija bude sastala, znaćemo najsvežije informacije o njenom trenutnom stanju. Ovo zasad je pod kontrolom! Tako da je to jedina validna informacija zasad - izjavio je Futa za "Objektiv".

Nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na koronu Marina je prebačena u KBC "Dragiša Mišović", jer je ova zdravstvena ustanova u kovid sistemu.

Da se Marina oseća bolje na Tviteru je potvrdio i njen sin Milan Radulović Laća.

Vraćam tviter koji sam zarad mentalne stabilnosti morao da onesposobim.

Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem.

Idemo dalje!

Biće sve ok.

🙏🙏🙏

— Milan Laća Radulović (@RioJaggerr) September 16, 2021

- Vraćam tviter koji sam zarad mentalne stabilnosti morao da onesposobim. Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok - napisao je Laća.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON MARINE TUCAKOVIĆ I FUTA IMA KORONU Oglasio se njen muž: "Dobio sam rezultate, drugi put imam virus"

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Marina Tucaković, naša najpoznatija autorka, ima korona virus i trenutno se nalazi u bolnici na respiratoru, a njen suprug Aleksandar Radulović Futa takođe je zaražen koronom, prenose domaći mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.