Mediji: Marina Tucaković na respiratoru

Izvor: B92, 15.Sep.2021, 11:30

Mediji: Marina Tucaković na respiratoru

Zdravstveno stanje Marine Tucaković se navodno pogoršalo, nakon što je otkriveno da je pozitivno testirana, pišu beogradski mediji.

Marina je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, koja je u kovid sistemu, a tamo je, prema pisanju medija, priključena na respirator.

Pojedini mediji pozivaju se na neimenovane izvore, koji tvrde kako Tucakovićeva nije na respiratoru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin Milan Laća Radulović u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Marini, koja se godinama unazad bori s kancerom, juče je pozlilo, za šta se saznalo kada je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć preko društvenih mreža.

Nakon teškog gušenja, Marina je hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Njen sin za sada se nije oglašavao povodom novih informacija o stanju Marine Tucaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIKLJUČENA NA RESPIRATOR: Marini Tucaković se pogoršalo zdravstveno stanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021

Prebačena je u "KBC Dragiša Mišović"!..Marini, koja se godinama unazad bori s kancerom, juče je pozlilo, za šta se saznalo kada je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć preko društvenih mreža...Nakon teškog gušenja, Marina je hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"NA RESPIRATORU JE, NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA" Sin i suprug Marine Tucaković o njenom ZDRAVSTVENOM STANJU: "Hvala svima na zapaljenim svećama"

Izvor: Blic, 16.Sep.2021, 09:30

Marina Tucaković se već godinama bori s opakom bolešću, a u utorak je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć na Tviteru navodeći da je njegovoj majki pozlilo i da ima teško gušenje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.