Marina Tucaković uputila poruku zbog kojeg će se svi dobro zamisliti!

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tucaković uputila poruku zbog kojeg će se svi dobro zamisliti!

Tekstopisac Marina Tucaković se već neko vreme bori sa opakom bolešću, a upravo u ovom periodu se pokazalo ko je zaista tu za nju i kakav je ko kao osoba. Verovatno ju je upravo to nagnalo da objavi ovako nešto.

Naš čuveni tekstopisac Marina Tucaković vodi svoju najtežu bitku protiv raka. Na svom Instagram profilu redovno objavljuje najrazličitije poruke, citate i mudrosti, a najnovijom objavom je učinila da se mnogi dobro zamisle.

U današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vreme, kada se nekako na kraju sve svodi na novac i moć, najteže je ostati čovek. Upravo o tome se i radi u njenoj poruci, tačnije pitanju:

Nego, znaš li da budeš čovek?

Naravno, komentari su odmah počeli da se nižu, a najčešći su da su mnogi zaboravili kako to da budu i da je takvih veoma malo.

Koji je vaš odgovor na ovo pitanje?

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on May 30, 2018 at 6:58am PDT
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.