Marina Tucaković izgleda zdravo i srećno!

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tucaković izgleda zdravo i srećno!

Preživela pravu životnu dramu boreći se za život sa opakim kancerom dojke. Marina i Jelena ponovo udružuju snage! Marina Tucaković na prvoj fotografiji nakon bolesti izgleda zdravo i srećno! 

Marina Tucaković je preživela pravu životnu dramu boreći se za život sa opakim kancerom dojke. Tekstopisac nekih od naših najvećih hitova danas se oseća mnogo bolje, sto se da videti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na prvoj objavljenoj fotografiji Marine od kada je pobedila bolest.

Naime, Jelena Karleuša je nedavno otkrila da se Marina oseća bolje i da je već počela da radi na njenim pesmama, a jutros je objavila i prvu fotografiju. Na njoj popularna pevačica pozira u zagrljaju sa Marinom. U opisu je jednostavno napisala:

"Marina se vratila."

Tekstopisac na fotografiji izgleda srećno i zdravo. A kako se već vratila poslovnim obavezama, čini se da nam se bliže i novi veliki hitovi.

Marina is BACK!<3 pic.twitter.com/zzUjbUFwAw

— JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) October 3, 2018 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.