Marina Tucaković biće sahranjena sutra na Novom groblju!

Izvor: Svet plus, 28.Sep.2021, 11:11

Marina Tucaković biće sahranjena sutra na Novom groblju!

Marina Tucaković biće sahranjena sutra na Novom groblju, poslednja želja joj je bila da bude sahranjena pored sina Miloša Radulovića, a sada je otkriveno šta piše u čitulji.

Sutra će u 12:30 časova biti ispraćena na večni počinak kantautorka Marina Tucaković, na Novom groblju u Beogradu. Marina je preminula nakon duge i teške borbe sa opakom bolesti, a porodica i prijatelji su i dalje u neverici da ih je napustila.

Suprug Marine Tucaković>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Aleksandar Futa Radulović i sin Milan oprostili su se od njihove voljene potresnim rečima.

- I kad voljeni nestanu, ljubav neće. I smrt neće vladati - napisali su Futa i Laća u čitulji, prenosi Pink.rs.

Marina Tucaković pre smrti imala je poslednju želju, a to je da bude sahranjena pored svog pokojnog sina Miloša Radulovića. 
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Sin Marine Tucaković: "Samo da preguram ovo stoički"

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 08:44

Tekstopisac Marina Tucaković biće danas sahranjena na Novom groblju u Beogradu. Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana...Njen sin Milan Laća Radulović oglasio se na društvenim mrežama uz potresne reći..."Došao je i taj dan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.