Marina Tucaković: Nisam dobro ali ne razmisljam o tome!

Izvor: Svet plus, 14.Mar.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tucaković: Nisam dobro ali ne razmisljam o tome!

Marina Tucaković je puštena na kućno lečenje i dala je kratku izjavu o tome: "Nisam dobro ali ne razmišljam o tome".

Celu domaću estradu je potresla vest da je Marina Tucaković otišla na lečenje na Institut za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije. Ona je sa većinom poznatih pevača u odličnim odnosima, a napisala je i najbolje pesme u njihovim karijerama. Svi su joj pružili podršku, a Marina Tucaković koja je sada puštena na kućno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << lečenje, dala je kratku izjavu o svom trenutnom zdravstvenom stanju:

"Nisam još dobro, ali ne razmišljam o tome. Ne opterećujem se, videćemo, pozitivna sam i dalje, naravno. Kolege su mi uputile veliku podršku, i to je uvek dobrodošlo, jer kada vam neko želi dobro, to vam svakako ide u prilog. Što se tiče lekara i osoblja sa Instituta, imam izuzetno dobro iskustvo."
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.