Marina Tucaković: Današnji tekstovi su bez emocija!

Izvor: Svet, 17.Okt.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tucaković: Današnji tekstovi su bez emocija!

Naš najpoznatiji tekstopisac, Marina Tucaković , gostovala je u emisiji “Dvogled” gde je između ostalog pričala i na temu tekstova pesama za koje smatra da su bez emocija, iako je neke od njih upravo ona napisala. Kaže da voli da osluškuje šta mladi žele da slušaju u današnjim pesmama, ali i da se podjednako vodi i nekim svojim instiktima.
“Potpuni haos vlada. Ja bih najpre promenila tu emociju u tekstovima. Sve je subota, sve je alkohol, drži me, pruži me. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ja sam naravno i za tu varijantu, ali gde su pesme poput ‘Gde ću sad moja ružo’, ‘Podseti me šta to beše ljubav’? Te pesme se strašno slušaju, ali kad bi se opet takve napravile pitanje je kako bi prošle”, rekla je Marina i dodala:
“Gledam ove pesme što kandidati biraju, to se ne može razaznati šta je pop. Ja kažem Miroslavu: Izvini, ovo je isto narodnjak, šta mi tu treba da ocenjujemo? Nemamo alternativu. Nekad su bili narodnjaci, ali je tu bila Zana, Bora Čorba, Bajaga. Ovo sad je sve Seka, Meka, Peka. Nemam ništa protiv, ali gde je slatka pop muzika, gde je rokrenrol?”, zapitala se Marina u emisiji.
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.