Marijana Petrović: Marina Tucaković je znala da odlazi!

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2021, 11:51

Marijana Petrović: Marina Tucaković je znala da odlazi!

Marijana Petrović kroz jecaje priča za medije da je pola njene duše otišlo i da je bila najbolji čovek kog poznaje. Marina Tucaković je znala da odlazi!

Marinina kuma i najbolja prijateljica, Marijana Petrović je isptičala za medije:

Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vreme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvek kada kažeš za nekoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovde, na ovom svetu - kroz suze priča Marijana Petrović i dodaje:

Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obe smo znali da je poslednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dve. Išle smo pre mesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pevale smo i smejale se. Terala sam je da piše, rekla sam joj: "Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš". Uvek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža - sa jecajem u glasu ispričala Marijana Petrović, kuma Marine Tucaković.

Kako Pink prenosi, Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana. Ipak, datum sahrane se odlaže kako bi Aleksandar Radulović Futa, najveća ljubav čuvene Marine, prisustvovao njenom ispraćaju na večni počinak.

Naime, Futa je zaražen koronavirusom, i trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom stanu na Vračaru. Kako Pink.rs dalje saznaje, sahrana će se najverovatnije održati za sedam dana i kada se Radulović oporavi od korone.

Podsetimo, Futa se kroz suze oglasio za medije nakon vesti o Marininoj smrti rečima: ''Istina je'', čime je potvrdio najtužnije moguće vesti - da njegove drage više nema.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.