FUTA NEUTEŠAN, KROZ SUZE PROZBORIO: Istina je, NEMA VIŠE MOJE MARINE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 23:09

FUTA NEUTEŠAN, KROZ SUZE PROZBORIO: "Istina je, NEMA VIŠE MOJE MARINE" (FOTO)

Godinama su bili u srećnom braku!

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini.

Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Njen životni saputnik Aleksandar Radulović Futa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao snage da govori, pa je na poziv odgovorio kratko:

- Istina je, nema je viš - rekao je Futa kroz suze.

Podsetimo, Marina je rođena 4.11.1953. godine u Beogradu. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla je Marina koja se od toga nikada nije potpuno oporavila, a jednom prilikom je priznala kako je razmišljala o samoubistvu, ali ipak se okrenula poslu i utehu pronašla u onome što najbolje radi, pisanju pesama. Ani Nikolić je ukazala veliko poverenje kada joj je dala pesmu "Mišo moj", jedinu kojuje napisala za pokojnog sina. Verovala je da svoju najveću emociju koju je ispisala u rečima te pesme, najbolje može izneti Nikolićeva. Marina je govorila da bi volela biti anonimna osoba i nije volela da se mnogo pojavljuje na televiziji, a kad se pojavila na početku karijere bila je pod stresom kad bi trebalo da ide u neku emisiji. Svoje slobodno vreme provodila je sa porodicom tako što bi zajedno ručali, a uveče bi se okupljali i razgovarali, a ponekad su znali da odu i na neko putovanje. Muzička scena Srbije, mnogo je izgubila Marininim odlaskom, jer su nju mnogi smatrali za našeg najboljeg tekstopisca, a pevači su se utrkivali ko će kupiti pesmu od nje, jer je to značilo da imaju hit.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPRED ZGRADE MARINE TUCAKOVIĆ MUK I TIŠINA: Muž Futa je sam u stanu, u izolaciji i bori se sa koronom

Izvor: Blic, 19.Sep.2021

Najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon duge i teške bolesti u 67. godini.

Nastavak na Blic...

SAHRANA MARINE TUCAKOVIĆ NEĆE BITI OVE NEDELJE - odlaže se iz JEDNOG razloga?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 11:21

Počivaće na Novom groblju..Marina Tucaković, izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac, poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.