ESTRADNI HIT: Nakon ŽESTOKIH OPTUŽBI o dugu od 10.000 EVRA POMIRILE SE Marina Tucaković i Dara Bubamara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADNI HIT: Nakon ŽESTOKIH OPTUŽBI o dugu od 10.000 EVRA POMIRILE SE Marina Tucaković i Dara Bubamara?

Biće hitova?

Dara Bubamara i Marina Tucaković su zakopale ratne sekire nakon 6 godina i ponovo su u ljubavi kao nekada.

Marina je optužila pevačicu da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za devet pesama koje joj je uradila na albumu "Delete" iz 2013. godine. Dara je to demantovala, pravdajući se da joj je finansijski pomagala i poklanjala skupocenu garderobu.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Aug 8, 2019 at 1:17pm PDT

Obe su sada rešile da ostave iza sebe ružnu prošlost i da zajedno krenu u nove radne pobede. Ona će navodno napisati pesmu za Daru Bubamaru, koju će pevačica snimiti u duetu sa Slobom Radanovićem.

- Odjednom su prestale da komuniciraju, a kada su mediji saznali, nisu imale problem da se međusobno vređaju, pa godinama nisu imale nikakav kontakt - rekao je izvor.

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on Aug 10, 2016 at 1:19pm PDT

- Dara je ispala čovek, javila se Marini kada je saznala da je bolesna i ponudila joj pomoć, kao što bi svaka normalna osoba postupila. Tako su ponovo počele da se čuju, pa su ponovo počele i da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum - rekao je izvor.

- Mi se nikada nismo ni svađale, sve je to malo prenapumpano, to je sve što mogu da kažem na ovu temu - rekla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pomirile sa Dara Bubamara i Marina Tucaković! Zbog duga nisu razgovarale!

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2019

Pomirile su sa pevačica Dara Bubamara i tekstopisac Marina Tucaković! Zbog velikog duga nisu razgovarale! Rešile su da zaborave ružnu prošlost i da krenu u nove radne pobede...Nakon optužbi tekstopisca da joj je pevačica ostala dužna preko 10.000 evra za album i javnih prozivki, Marina Tucaković...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.