Da li je ona naslednica Marine Tucaković? Srce moje! Veliki veliki talenat, profesionalna, divna energija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 18:17

Da li je ona naslednica Marine Tucaković? "Srce moje! Veliki veliki talenat, profesionalna, divna energija"

Pevačica dala svoj sud!
Pevačica i tekstopisac, Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedes, prethodne večeri bila je gost na promociji novog albuma koleginice Nikolije Jovanović. Tom prilikom poznata dama progovorila je o saradnji sa Jelenom Karleušom.
Poznato je da Mimi stoji iza nekoliko hitova sa albuma "Alfa" i "Omega", a sada je pred medijima otkrila kakva je bila saradnja sa JK.
- Bila je najbolja saradnja sa Karleušom apsolutno. Najbolja saradnja od svih koje sam imala, to sam rekla sto puta - jasna je bila Jankovićeva, a na ove njene reči nije ostala imuna i Jelena, te je svoju saradnicu stavila u rang pokojne Marine Tucaković.
- Srce moje! Divan čovek...
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.