DOBRE VESTI: Marina Tucaković puštena na kućno lečenje! Evo šta će sada MORATi da radi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI: Marina Tucaković puštena na kućno lečenje! Evo šta će sada MORATi da radi!

Legendarna autorka je, podsetimo, operisana od tu mora na levoj dojci.

Autorka velikih domaćih hitova Marina Tucaković puštena je danas (petak) u popodnevnim časovima sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, gde je operisana od karcinoma na levoj dojci.

ŠOKANTNO PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE: Abortirala sam u četvrtom mesecu, NIKO nije hteo da me OČISTI!

Hitmejkerku je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako javlja Srpski telegraf, ispred sobe u kojoj je ležala sačekao sin Milan sa dva druga, a onda su na sporedni izlaz napustili bolnicu.

PODRŠKA: Zvezda Granda nakon teške operacije uputila DIRLJIVU poruku iz bolničke postelje! (FOTO)

- Marinu je sin čitavo popodne čekao u hodniku instituta sa još dva prijatelja sa kojima je došao. Ona je za to vreme bila u ordinaciji na previjanju, dok je čekala otpusnu listu. Marina je unajmila medicinsku sestru sa instituta koja će je negovati kod kuće, i na sve načine joj pomagati kako bi se što brže oporavila - tvrdi izvor koji je bio na licu mesta.

On dodaje:

- Marinino zdravstveno stanje je sad stabilno i dobro. Ona se odlično oseća i najviše se raduje odlasku kući. Svi zaposleni koji su bili u njenoj blizini imaju za nju samo reči hvale. Ona će morati redovno da dolazi na kontrole kako bi se njeno zdravstveno stanje pomno pratilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.