Maja Nikolić izbegavala sud, sad mora u zatvor?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2012, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić izbegavala sud, sad mora u zatvor?

Maja Nikolić je zbog bolesti izbegla ročište zakazano za ponedeljak, ali je posle nekoliko sati "ozdravila" i pojavila se na Pinkovoj žurci. Zbog toga joj preti zatvor jer je svesno izbegavala sud.

Sud će pred lice pravde dovesti i lekare koji su potpisali da je ona iz zdravstvenih razloga bila sprečena da se u ponedeljak pojavi na suđenju za govor mržnje, posle čega je samo nekoliko sati kasnije đuskala na splavu.

Advokat Nedeljko Marković pred sudijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vladanom Ivankovićem njeno odsustvo opravdao je lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je suđenje odloženo. Samo nekoliko sati kasnije pevačica je u punoj formi došla na splav, pila i đuskala do ranih jutarnjih sati, što su objavili svi mediji.

Pevač Miloš Bojanić, koji se istog dana nije pojavio na suđenju, takođe iz zdravstvenih razloga, kaže da je izašao iz bolnice i da se oporavlja.

- Operisao sam sinuse i to je bio rutinski zahvat, ali sam morao na hiruršku intervenciju jer sam trpeo velike glavobolje, čak sam imao i nesvestice. Žao mi je što nisam bio na suđenju jer sam se zbog toga vratio ranije s mora, ali onda je došlo do zdravstvenih problema. Nisam kriv i jedva čekam da se suđenje završi, a što se tiče Majinog izostanka, nemam komentar. Odrasla je osoba i sama odgovara za svoje postupke - kaže Bojanić, koji se trenutno oporavlja u Novom Sadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.