Maja Nikolić muvala Šapera!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2012, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić muvala Šapera!

Nikolićeva se na Pinkovoj žurki nije odvajala od člana Predsedništva DS, plesala je s njim, grlila ga, uvijala se i šaputala mu na uvce

Uhvatila pa ne pušta!

Maja Nikolić navalila je na Srđana Šapera. Spopala čoveka na proslavi 18. rođendana Pinka, nije mu dala da diše. Startovala ga je u „Klubu privrednika“, zaplesala je s njim, a kada su se preselili s >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ostalim gostima „ružičaste televizije“ na splav „Fristajler“, nije ga ispuštala. Bukvalno. Grlila ga je, šaputala mu na uvce... Kad bi mu se neko obratio i pokušao da proćaska s njim, ona je uspevala da se ugura između i da prekine priču.

Na sve načine omalena pevačica se trudila da Šaperova pažnja bude usmerena smo na nju. A nama se čini da mu to nije mnogo zasmetalo. Toliko je njena navalentnost bila upečatljiva da je malo ko nije primetio. E sad, svi su ostali u nedoumici da li je Majina prisnost sa članom Predsedništva Demokratske stranke možda pokušaj da se poprave odnosi DS i naprednjaka, čiji je ona simpatizer, ili je nastojala da bivšeg člana Idola privoli da snime duet.

A u opticaju je i treća opcija - on je vlasnik marketinške agencije, a ona bi trebalo malo da popravi svoj imidž u javnosti. Uglavnom, dala je sve od sebe.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maja Nikolić muvala Šapera!

Izvor: Poznati.info, 19.Sep.2012

Uhvatila pa ne pušta!..Maja Nikolić navalila je na Srđana Šapera. Spopala čoveka na proslavi 18. rođendana Pinka, nije mu dala da diše. Startovala ga je u „Klubu privrednika“, zaplesala je s njim, a kada su se preselili s ostalim gostima „ružičaste televizije“ na splav „Fristajler“,...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.