Šta će pevati Madona

Izvor: Blic, 07.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će pevati Madona

Veliki „karavan Madona" startuje 23. avgusta u Kardifu, a slavna pevačica pripremila je već očekivano spektakularni šou-program kojim će zabaviti sve svoje fanove na koncertima.

Odavno je poznato da su Madonini koncerti veliki spektakli koji se podjednako i gledaju i slušaju, pa ni „Sticky and Sweet" turneja neće biti izuzetak. Naime, šou je podeljen u četiri dela, a u prvom delu „Candy Shop" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << publika će moći da uživa u jednom od Madoninih

Intro/Candy Shop

Beat Goes On

Human Nature

Vogue

Video Interlude (Die Another Day)

Into The Groove

Heartbeat

Borderline

She’s Not Me

Music

Video Interlude (Rain)

Devil Wouldn’t Recognize You

Spanish Lesson

Miles Away

La Isla Bonita/Lela Pala Tute

Doli Doli (Romanian folk song)

You Must Love Me

Video Interlude (Get Stupid)

4 Minutes

Like A Prayer

Ray Of Light

Hung Up

Give It To Me (Finale)4

najvećih hitova, pesmi „Vogue", koja je praćena sjajnom koreografijom. Kao iskusni izvođač i zabavljač, Madona se potrudila da za svakoga bude ponešto, pa će koncert predstavljati mešavinu starih i novih pesama, između kojih će publika uživati i u zanimljivim video klipovima sa velikih video bimova. Mnogi od starih hitova, kao što su „La Isla Bonita", „Like a Prayer", „Music"... prearanžirani su, izmešani sa drugim pesmama, a akcenat je stavljen na dens varijantu.

Madona će koncert privesti kraju na možda malo neuobičajen način jer je za poslednju numeru izabrala baladu iz filma „Evita", u kome je tumačila Evitu Peron, pesmu „You Must Love Me", koja je nagrađena i „Oskarom" za filmsku muziku 1997.

Čuvena Madona uskoro kreće na svetsku promotivnu turneju svog novog albuma „Hard Candy" u okviru koje će 25. septembra održati koncert na plaži Jaz u Budvi, a na internet je procurila lista s pesmama koje će pop kraljica izvoditi na turneji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.