Šokantna slika: Madona bez Fotošopa!

Izvor: S media, 13.Okt.2010, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna slika: Madona bez Fotošopa!

Na internet su procurile neretuširane fotografije pop ikone Madonne koje je uradila za kampanju brenda ”Dolce & Gabbana” na kojima se vidi da gubi bitku sa godinama!

Najveća pop ikona u svetu Madonna očajnički već godinama pokušava da održi svoju liniju i izgled, i ostavi utisak da ima bar 20 godina manje, ali genetika ipak nije na njenoj strani.

52-godišnja pevačica svakodnevno vežba, ali ako je suditi po fotografijama koje su rađene za kampanju brenda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << “Dolce & Gabbana”, bar na onim koje nisu prošle kroz Photoshop, Madonna izgleda jezivo.

Naime, neko iz ekipe koja je radila na snimanju pustio je u javnost originalne slike, na kojima se vidi da su uz pomoć kompjuterskih prepravki sa Madonninih ruku nestale žile i ogromni mišići, a upadljive su i njene šake, koje kao da pripadaju nekoj starici a ne kraljici popa.

Kada je lici u pitanju, jedino su uklonjeni podočnjaci.

Madonna se još uvek nije oglasila povodom ovog peha, ali sigurno je da nije zadovoljna što je publika konačno imala prilike da vidi njeno pravo lice.

Izvor: opera-17.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.