Prosula se Madona

Izvor: Mondo, 05.Sep.2012, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosula se Madona

Kraljica popa prosula se po bini na jednom od koncerata koji je održala u okviru "MDNA" turneje, čime je samo podstakla komentare da joj je vreme za penziju.

Madona je držala koncert u Montrealu, a na bini su joj se u toku jedne pesme pridružili i njeni igrači.

Koreografija nije bila posebno zahtevna, ali je pevačica ipak uspela da u jednom trenutku sklizne sa leđa jedne od svojih igračica i da padne. Naravno, povukla je i igračicu za sobom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ostali igrači su odmah pritrčali i podigli Madonu, a pesma i koreografija je nastavljena, ali uz opšti smeh svih koji su se nalazili na bini.

Da li je Madona zaista "zarđala" i da li joj je "istekao rok trajanja", kao što kažu neke njene kolege, ili se ovo dogodilo nepažnjom, prosudite sami.

Pogledajte na 2.04 kako je to izgledalo.

(MONDO)


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.