Od ovog zastaje dah – pogledajte koliko je Madonna zaradila u 2013!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ovog zastaje dah – pogledajte koliko je Madonna zaradila u 2013!

Pop diva je, po Forbsovoj listi, u godini na izmaku, zahvaljujući MDNA turneji, među pevačicama ubedljivo najviše inkasirala u godini na izmaku.

Madonna je zaradila samo ove godine čak 125 miliona dolara, a turneja joj je ukupno donela prihod od 305 miliona dolara!Ovakav epilog ne čudi, s obzirom da je nedavno objavljeno da je upravo ona najviše novca zaradila od muzičara „otkad je sveta i veka“, a u avgustu je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << čak proglašena za najplaćeniju javnu ličnost u istoriji! Prva „pratilja“ ove godine je Lady Gaga sa 80 miliona dolara, iza nje su Beyonce (53), Jennifer Lopez (45), Rihanna (43), Katy Perry (39), Pink (32), Carrie Underwood (31), dok deseto mesto dele Nicki Minaj i Mariah Carey sa po 29 miliona dolara. Foto: Beta/AP: Beta/APFoto: Beta/APFoto: Beta/APFoto: Beta/AP

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.