Ni zvezdama nije lako da održe liniju

Izvor: S media, 28.Apr.2011, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni zvezdama nije lako da održe liniju

Ko kaže da svetske zvezde izgledaju onako dobro samo zahvaljujući genetici i plastičnim operacijama? U znoju lica svog svakodnevno pokušavaju da održe kondiciju i privlačnost, kojima stiču simpatije publike, ali i filmskih studija.

Kad krenete u teretanu, možda vam bude lakše da izdržite ako znate koliko se ove lepotice muče.


Madona može biti naša baka, ali je u izvanrednoj kondiciji. Ona upražnjava Aštanga Jogu, posebno naporan oblik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << joge. Redovno ide biciklom u teretanu.

Gvinet Paltrou je iskoristila znanje Madoninog instruktora da se otarasi kilograma posle porođaja, a trening je uključivao aerobik i vežbe za zatezanje mišića.

Nikol Kidmen svakog dana pretrči 10 kilometara, praktikuje jogu, a 30 minuta plivanja je obavezna dnevna rutina. Barem dva puta nedeljno prihvati se reketa, jer tenis obožava.

Džesika Bil kaže da je fitnes način života: osim svakodnevnog treninga u teretani, ona upražnjava jogu, planinarenje i trčanje sa svoja dva psa.

Vežbanje prema horoskopskom znaku

Vežbe za seksi guzu (VIDEO)

Vežbe za lepše i veće grudi (VIDEO)

Džesika Alba je tri dana nedeljno odlazila u teretanu posle trudnoće da se oslobodi viška. Kad se stesala, udvostručila je odlaske u teretanu, pa se još bavi i boksom i planinarenjem, a trčanje mrzi mada je osećaj, kaže, posle džoginga odličan.

Dženifer Hadson se budi u četiri ujutru, džogira jedan sat, a zatim isto toliko vremena provede u teretani sa ličnim trenerom.

Dženifer Aniston trči svakodnevno, a upražnjava jogu od tri do četiri puta nedeljno. Anistonova kaže da joj jutarnje vežbe bude organizam i da postanete zavisni od osećaja posle treninga za kratko vreme.

Keti Peri više voli da ima društvo dok vežba, pa zato je najčešće viđaju kako sa Raselom Brendom vozi bicikl.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.