Na aukciji: Madonine slike iz doba nevinosti

Izvor: Prva.rs, 23.Jan.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aukciji: Madonine slike iz doba "nevinosti"

Njena "nevinost" i ambicija pre početka svetske karijere biće prikazani kroz kolekciju iz vlasništva roditelja umetnika Martina Burgojna najboljeg Madoninog druga iz tog perioda.
Burgojn i Madona su se sprijateljili pre nego što je postala poznata. Bili su cimeri, a Martin je odigrao veliku ulogu u početku njene karijere. Uz provod i žurke koje su posećivali, jedno drugom su bili podrška i u teškim vremenima, kao kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Madona bila silovana i kada je Burgojnu ustanovljeno da boluje od side. 

Njegovi roditelji su sve do sada čuvali uspomene svog sina iz tog doba i sada će ih prodati na aukciji na Floridi, a u kolekciji se nalazi originalni crtež Burgojna koji je nacrtao Endi Vorhol, zatim Madonine privatne fotografije, kao i one za omot albuma. Tu su i brojne fotografije samog Martina, kao i one iz svakodnevnog života na kojima se nalazi sa Madonom.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.