Madonini bračni saveti na američkoj tv

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2010, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonini bračni saveti na američkoj tv

Popularna pevačica Madona, koja se razvodila dva puta, uskoro će učestvovati u jednom rijaliti šouu na američkoj televiziji, u kojem će deliti bračne savete.

Njena predstavnica za štampu Liz Rozenberg potvrdila je da će Madona učestvovati u emisiji "Arbitar za brak" (The Marriage Ref), u kojoj poznate ličnosti i jedan "arbitar" pokušavaju da pomognu bračnim parovima koji prolaze kroz neku krizu.

Epizoda još nije snimljena, a Liz Rozenberg nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iznela nikakve druge detalje, prenela je agencija AP.

Madona se dva puta udavala - za Šona Pena 80-ih godina i u skorije vreme za Gaja Ričija, a oba braka završila su razvodom.

Emisija "Arbitar za brak" u kojoj će učestvovati Madona, biće emitovana na televizji En-Bi-Si (NBC) posle Zimskih olimpijskih igara u Vankuveru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.