Madona zapevala Imagine na Trgu Republike u Parizu

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona zapevala "Imagine" na Trgu Republike u Parizu

Nakon velikog koncerta koji je imala u sredu uveče, Madona je fanovima napisala na tviteru:
"Pevamo neke pesme na Trgu Republike. Srešćete me tamo"

Madona je počela pesmom "Ghosttown", onda je otpevala "Imagine" i "Like a Prayer." Uz nju je sve vreme bio njen sin Dejvid, a na gitari ju je pratio Monte Pitman.
"Svi znaju zbog čega smo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ovde. Samo želimo da otpevamo nekoliko pesama o miru, samo da podelimo ljubav i radost, ali i da odamo počast i poštovanje ljudima koji su umrli pre oko četiri nedelje."

Kip na Trgu Republike je postao mesto na kojem ljudi širom sveta odaju počast poginulima u terorističkim napadima, prekrivaju ga cvećem i mnoštbom sveća.
Nekoliko sati pre nego što je zapevala na trgu, Madona je na koncertu otpevalai nacionalnu himnu ogrnuta francuskom zastavom.

"Mi smo jedno srce i naša srca kucaju kao jedno... snaga ljubavi je veća od ljubavi prema moći. Došla sam ovde kada sam imala 20 godina i baš ovde u Parizu samo odlučila da želim da se bavim muzikom. Hvala ti Parizu što si posadio to seme u moje srce", piše Mashable.

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Madona zapjevala Imagine na Trgu Republike u Parizu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2015

U sjećanje na nastradale 13. novembra u terorističkim napadima u Parizu, muzička zvijezda zapjevala je na pariskom Trgu Republike. Pogledajte kako je to izgledalo....Nakon velikog koncerta koji je imala u srijedu uveče, Madona je fanovima napisala na tviteru:.."Pjevamo neke pjesme na Trgu Republike....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.