Madona se srušila na sceni sa suzama u očima! (video)

Izvor: Svet, 14.Jan.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona se srušila na sceni sa suzama u očima! (video)

Među mnogim svetskim zvezdama koje su, na ovaj ili onaj način, odale počast preminulom Dejvidu Bouviju, našla se i Madona koja je to učinila, naravno, na originalan i teatralan način.
Izvela je njegov veliki Rebel, Rebel na koncertu u Hjustonu, ali se pesma završila malo drugačije nego što je kraljica popa planirala.

So lucky to have met you!!!! Hot Tramp I love you So! ❤️#rebelheart
A photo posted by >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Madonna (@madonna) on Jan 10, 2016 at 11:30pm PST

– Želim da odam priznanje velikom geniju muzičke industrije, jednom od najboljih autora 20. veka, čoveku koji je promenio moj život. Pokazao mi je da je u redu biti drugačiji – rekla je Madona i zapevala.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Madona se srušila na sceni sa suzama u očima! (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2016

Među mnogim svetskim zvezdama koje su, na ovaj ili onaj način, odale počast preminulom Dejvidu Bouviju, našla se i Madona koja je to učinila, naravno, na originalan i teatralan način...Izvela je njegov veliki Rebel, Rebel na koncertu u Hjustonu, ali se pesma završila malo drugačije nego što...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.