Madona prikovana za krevet

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 09:04

Madona prikovana za krevet

Madona je i dalje "slaba i veoma umorna" tokom oporavka od bakterijske infekcije koja je dovela do toga da je prošle nedelje hospitalizovana, nakon odlaganja njene predstojeće turneje.

Insajderi su za TMZ rekli da je 64-godišnja pop zvezda uglavnom prikovana za krevet jer je i dalje "slaba i veoma umorna" nakon zdravstvenih problema koji su je prošle nedelje doveli na odeljenje intenzivne nege.

Zdravstvena kriza pevačice usledila je uoči njene turneje "The >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Celebration Tour", putovanja od 84 datuma koja je trebalo da počne 15. jula u Vankuveru u Rodžers areni. Međutim, nakon svega što joj se dogodilo prošle nedelje, njen menadžer Gaj Oziri rekao je da će "u ovom trenutku morati da pauziraju sve obaveze, što uključuje i turneju".

Madona je imala groznicu mesec dana, rekli su insajderi, ali je sve držala u tajnosti u nadi da neće dovesti u rizik svoju turneju.

"Iako se Madona raduje što će se vratiti na posao što je pre moguće, ona ozbiljno shvata svoj oporavak i neće žuriti jer je pre svega fokusirana na svoje zdravlje.“

Insajder je rekao da pevačica "ima neverovatan sistem podrške oko sebe i da ceni svu ljubav koju je dobila" otkako je odvedena u bolnicu 24. juna.

Dodali su: "Posao je u toku, ali ona se svakim danom oseća sigurnije i bolje."

Podsetimo, ranije ove nedelje, Madonina prijateljica i partnerka iz Njihove lige Rouzi O'Donel, 61, otkrila je kako se ona oseća. Naime, nakon što je O'Donel podelila snimak ekrana filma iz 1992. godine na svom Instagramu, obožavalac je pitao kako je Madona, na šta je ona odgovorila:

"Oporavlja se kod kuće. Ona je generalno veoma jaka", rekla je Rozi u ponedeljak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Madona prikovana za krevet

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2023

Madona je i dalje "slaba i veoma umorna" tokom oporavka od bakterijske infekcije koja je dovela do toga da je prošle nedjelje hospitalizovana, nakon odlaganja njene predstojeće turneje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.