Madona pred koncert u Budvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona pred koncert u Budvi

BEČ - Američka pop zvezda Madona održala je sinoć u Beču koncert pred preko 50.000 fanova.

Ona je u glavni grad Austrije doputovala sa ekipom koja broji 250 članova, 30 kofera punih kostima, a pred publiku je izašla u odeći sa Svarovski kristalima u vrednosti od 1,5 miliona evra.

Koncert je održan pod vedrim nebom na prostoru "Donauinzel", a publika je za ulaznicu morala da plati najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 99 evra da bi imala priliku da uživa u prvom nastupu Madone u Austriji.

Madona je izašla, sedeći na tronu, u 20.40 časova na ogromnu binu.

Velika platna na kojima je prenošen svaki korak Madone na bini omogućio je i poslednjem redu odličan pogled na sva događanja.

Koncert, koji je i pored brojnih grešaka, oduševio Austrijance završen je bisovima.

Publika je otišla sa koncerta pod utiskom da to nije bio običan nastup, već prikaz nadmoćnosti "kraljice pop kulture".

Posle nastupa u Beču, u kojem je boravila samo nekoliko sati i posle koncerta otputovala, održaće sutra koncert u Budvi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madona osvojila Beč

Izvor: Kurir, 24.Sep.2008

BEČ, 24. septembra (Tanjug) - Američka pop zvezda Madona održala je sinoć u Beču koncert pred preko 50.000 fanova. Ona je u glavni grad Austrije doputovala sa ekipom koja broji 250 članova, 30 kofera punih kostima, a pred publiku je izašla u odeći sa Svarovski kristalima u vrednosti od 1,5 miliona...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.