Madona odgovorila fanovima: Rano buđenje nakon koncerta ne predstavlja osnov za tužbu!

Izvor: Svet plus, 05.Apr.2024, 15:05

Madona odgovorila fanovima: Rano buđenje nakon koncerta ne predstavlja osnov za tužbu!

Advokati pop zvezde zatražili su u sredu od saveznog sudije da odbaci grupnu tužbu koju su fanovi podneli u januaru, nakon što su njeni koncerti na turneji "Celebration" u Njujorku počeli sa satima zakašnjenja, navodi Billboard.
Podnesk tužbe u kojoj se navodi da su fanovi sutradan nakon koncerta "ustajali rano da bi otišli na posao" ne predstavlja pravnu "povredu" zbog koje se neko može tužiti. Madonini advokati su takođe zatražili od saveznog sudije da odbaci grupnu tužbu koju su fanovi podneli u januaru. U podnesku, koji je podnet u sredu, navodi se da tužioci nemaju pravni osnov za tužbu. Posetioci koncerta Majkl Felouz i Džonatan Haden podneli su tužbu ubrzo nakon koncerata 65-godišnje dobitnice...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.