Madona ne planira nastupe u 2012.godini

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona ne planira nastupe u 2012.godini

Menadžer za komunikaciju Madone sa medijima, Liz Rozenberg, otkrio je da je informacija da pevačica kreće na turneju, lažna.

Izjava koju su na internetu objavili glavni promoteri Madonine turneje 2012. godine je lažna. Po toj objavi pevačica je trebalo da nastupi 13. oktobra na Novom Zelandu, ali se to nije dogodilo.

Dugogodišnji Madonin menadžer za odnose sa javnošću, Liz Rozenberg demantovala je tu informaciju i sve ostale nastale na tom sajtu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Madona ne planira nastupe u 2012. godini

Izvor: S media, 16.Okt.2011

Menadžer mega-popularne Madone, Liz Rozenberg, rekao je da je informacija da pevačica kreće na turneju, lažna...Izjava koju su na internetu objavili glavni promoteri Madonine turneje 2012. godine je lažna. Po toj objavi pevačica je trebalo da nastupi 13. oktobra na Novom Zelandu, ali se to nije...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.